Miguel Rasero

Miquel Rasero neix a Còrdova l’any 1955. S’instal·la a Barcelona als anys setanta, on s'inicia al seva carrera com a pintor, tot exposant per primera vegada l’any 1975.

 

Des de la figuració practicada als seus inicis, la seva obra es recrea en la versatilitat dels seus imaginatius recursos visuals. Grans formats sobre fusta, escultures, peces de marqueteria perfectes, dibuixos, collages, gravats, etc., representen una al·legoria de l'ésser humà, de la nostra societat i del món en el qual vivim. Les composicions de Rasero ens remeten a la mística i al simbolisme, i traspassen els plantejaments tradicionals. L'artista crea un joc entre el món real i l'imaginari per trobar un equilibri on les formes més fràgils i impossibles realcen la profunditat de l'espai pla.

 

Miguel Rasero ha realitzat exposicions individuals a sales d'Europa i Amèrica, a més de fer-ho regularment a Barcelona. A nivell internacional destaquen les mostres realitzades a París, Nova York, Brussel·les o al Museu Pedro de Osma del Perú. La seva obra pot trobar-se a les col·leccions del Museu d'Art Modern de Barcelona (MACBA), a la Fundació la Caixa, a la col·lecció Summer de Nova York o a la Banca Rotschild de Zuric (Suïssa).