Inauguració: 21· 03 · 2019 | 19.30 h
Exposició 22 · 03 · 2019 - 22 · 06 · 2019

 OKSANA WEB

imatge05

 

ÀMBIT Galeria d’Art presenta, per primera vegada a Barcelona, l’obra de l’artista ucraïnesa OKsana.

Amb un esperit artístic irrefrenable i una energia creativa desbordant, Oksana és indubtablement una artista polifacètica. El seu brillant recorregut està marcat per la constància i l’esforç on sempre queda espai per al dubte i per tant, per a la recerca. 

És des d’aquest esperit de curiositat i d’exploració que l’artista tracta, amb abstrac­cions formals, les temàtiques més pungents de l’actualitat. Amb el seu treball investi­ga sovint la condició humana en la vida contemporània, tal com apunta Kostyantyn Doroshenko, un dels crítics ucraïnesos més valorats, al text que acompanya aquest catàleg.

Al nostre espai presentem una selecció de dues sèries que fan referència a temes tan actuals com: la vida, la tecnologia i l’abastament energètic. Les pintures acríli­ques de negres sobre negres de «Total Wi-Fi»conviuen amb les escultures-partícules d’«Helium 3» que, escampades per l’espai de la galeria, componen la instal·lació de gran format.

Aquesta selecció vol obrir una finestra al mon reflexiu i suggerent de les obres d’Oksana. Una experiència formal i conceptual on les idees i el mestratge tècnic junts generen un poder comunicatiu directe i profund que us convidem a experimentar.