TOMEU VENTAYOL "Obra recent"

Inauguració: dijous 16 de març del 2017 a dos quarts de vuit del vespre
Exposició: del 16 de març fins el 13 de maig del 2017

ÀMBIT Galeria d’Art acull la tercera mostra personal del pintor i escultor mallorquí Tomeu Ventayol. En les obres recents presentades l’artista continua la seva exploració sobre subjectes geomètrics i elements orgànics mantenint l’essencialitat formal que caracteritza el seu treball.

Ventayol continua aprofundint en el seu llenguatge, fidel a la línia de l’abstracció geomètrica vinculada a subtils referències figuratives: elements orgànics estilitzats a l’extrem, espais imaginaris poblats de colors brillants que esdevenen idees de boscos, terres, teulades, etc. Tot partint de l’observació de la natura i del paisatge que l’envolta, Ventayol és  capaç de generar unes abstraccions minimalistes que continuen sorprenent per la seva immediatesa.

L’alumini representa un suport ideal que referma la seva natura d’escultor/pintor, alhora que li permet mantenir contacte i coherència amb el seu treball artesà sobre un material industrial.

TOMEU VENTAYOL (Alcúdia, Mallorca, 1945). Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona amb una trajectòria artística de pintura i escultura de més de trenta anys. Ha participat en moltes exposicions nacionals i internacionals i la seva obra és present en importants col•leccions privades i públiques i en nombrosos espais urbans.

Icono pdf Descarrega la nota de premsa


 

 

Espai_Altell_vectorial.png

 

VANESA MUÑOZ  - Plolicroms

Inaugurció: dijous 16 de març a les 19.30 h.

Del 16 de març al 15 d'abril del 2017

 

JOSÉ LUIS PAZ FO - "De nueve a ocho"

Inauguració: dissabte 22 d'abril a les 12.00 h.

Del 18 d'abril al 20 de maig del 2017