PLANTA BAIXA

JOSEP MARIA CODINA i RAQUEL G. "Aire..."

Del 17 de setembre al 15 d'octubre de 2015

ÀMBIT Galeria d’Art té el plaer d’obrir la temporada 2015/2016 amb una exposició d’aquests dos artistes, Josep M. Codina i  Raquel G., les obres dels quals creen un dialogo íntim i personal basat en la recerca de l’espai i la bellesa.

La mostra de l’artista Josep M. Codina (Mataró, 1958), la qual recull la seva obra més recent realitzada sobre paper.
Un cop més els papers que Josep M. Codina ens presenta, dramàtics en la seva sobrietat, reflecteixen la vulnerabilitat de l’ésser humà. L'artista, a través d'una aposta abstracta  de delicats traços, dibuixa la seva personal angoixa on simbolitza el pas de la vida, el pas del temps. A través de signes, la mirada de l’espectador es troba amb elements no tangibles que mostren el transcendental d'una manera sensual i, alhora, estètica. Aquests papers representen el diàleg, íntim i personal, que Codina segueix per recórrer el camí dels sentiments, del cos i de l’ànima.
Una obra on la memòria deixa la seva empremta

El treball de Raquel G. (Còrdova, 1975), es defineix pel seu interès per l’aeri i cinètic i les seves obres parlen sobre les formes a l’espai i el moviment que s’origina a través d’elles. L’artista també treballa amb instal·lacions, pintures tridimensionals i intervencions urbanes que es barregen utilitzant diferents plànols i capes que se superposen creant noves perspectives.
En aquesta exposició, Raquel G. presenta escultures mòbils de línies dinàmiques que porten a l'espectador a fer un recorregut visual en un paisatge geomètric, espacial i ple d'energia.

 

PLANTA ALTELL

"Col·lectiva"

Del 17 de setembre al 15 d'octubre de 2015