HIROKO OTAKE & PAOLA MASI " Afinitats"

Del 4 de desembre de 2014 al 31 de gener de 2015

Hiroko Otake (Tòquio, 1980) va estudiar a la Universitat d'Art de Tòquio on va obtenir el doctorat en pintura tradicional japonesa. Paola Masi (Roma, 1970) va aprofundir en l'art de la ceràmica en països com Anglaterra, Itàlia, Mèxic i França.
 L’any 2011 Otake i Masi van tenir una trobada casual a Espanya durant la qual es van assabentar de l’afinitat de les seves obres i es van trobar en un punt comú on superar les diferències entre Orient i Occident: el gran respecte que les dues artistes tenen vers els materials i tècniques tradicionals.

Masi va tenir el gran privilegi d’accedir a l’essència mateixa del seu treball a través de la ceràmica coreana i japonesa. Així mateix, com a estudiant de filosofia sufí, l’artista s’inspira en la contínua recerca de la bellesa i l’harmonia a través de les seves múltiples formes: la  música, la filosofia, la poesia i, sobretot, la natura.
Otake utilitza tinta, pa d’or, plata i coure que barreja amb pigments minerals i encola en suports com la seda o el paper japonès. L’artista fa servir l’estil de la pintura tradicional japonesa, com a  mitjà per fer-nos sentir la universalitat del seu treball.

Les exquisides peces d’aquestes dues artistes comparteixen el mateix temps, el mateix espai i una afinitat universal. Us convidem a tots a gaudir d’aquesta nova proposta i si desitgen més informació no dubtin a posar-se en contacte amb la galeria.