PAITING IN BCN

Del 19 de setembre al 29 de novembre de 2014

ÀMBIT Galeria d'Art
es complau a convidar-vos a visitar la col·lectiva "Painting in BCN".

Aquesta mostra, comissariada pel reconegut artista i molt vinculat a la galeria, Xano Armenter, mostra el treball d’un reduït grup de creadors “estrangers” que van arribar a Barcelona després de l'esclat creatiu de les Olimpíades. Una Barcelona que, en paraules de Xano “…veuen, des de l’optimisme i la confiança, com una ciutat vital, agradable, generosa en cultura, oportunitats, en diversitat i en diversió!”.
Deu artistes que van decidir viure i treballar entre nosaltres i donar una visió renovadora  i de futur a una ciutat que té tantes possibilitats. I amb aquest esperit, mitjançant enfocaments diferents i des d'aproximacions estètiques i conceptuals variades, treballen compartint un objectiu comú,  “(…) una pintura que ambiciona DETENIR EL TEMPS”.


Amb aquesta col·lectiva volem rendre homenatge als turistes que ens visiten i també als que, seduïts per Barcelona, decideixen intal·lar-se i compartir el seu art amb tots nosaltres.  Perquè, malgrat que en aquests moments el nostre present artístic està quiet, no volem que aquesta ciutat, amb tantes possibilitats, perdi el pols del talent que passa pels seus carrers.

Els convidem
a visitar aquesta exposició, i esperem que, igual que nosaltres, gaudeixin de la mateixa.