En línia 

 

  Erpeldinger_2.jpg 

 


Exposició: Fins al setembre 2020

 

 

Una selecció de dibuixos i pintures on l’ús de la línia és l’element comú a les obres dels artistes seleccionats. 

Als papers d’Yvan Erpeldinger la línia traça els elements figuratius definint formes, espais i complementant el color en unes obres de gran atractiu visual.

A l’obra de Benet Rossell la línia es conjuga en els característics personatges en tinta xina que apareixen com a constant a les obres de l’artista, unes composicions de línies i traços sugerents i a l’hora íntims.

A l’obra d’Eduard Arranz-Bravo la línia recorre amb subtilesa els perfils més figuratius dels seus personatges. Figures entre l’humà i l’animal, transfiguracions i imaginaris onírics.

Les línies que Augustí Puig traça sobre les seves teles son gestos a l’hora espontanis i precisos que sorprenen per la seva força i senzillesa i oscil•len sovint entre l’abstracció i la figuració.

El títol de l’exposició, “En línia” es refereix també a la possibilitat de part del públic, d’experimentar aquesta proposta expositiva amb uns continguts digitals que constitueixen l’hipertext de l’exposició. Convidem al visitant a que, amb el seu dispositiu mòbil accedeixi als codis QR i pugui profunditzar l’experiència de la visita accedint a continguts en línia relacionats amb els artistes i les seves obres. En línia esdevé una porta entre l’experiència de fruïció real de les obres i les possibilitats documentals que el contingut virtual ens pot oferir: entrevistes als artistes, curadors, imatges de taller i imatges d’altres obres etc...

 

Prorrogada fins al 24 de gener del 2020
Artistes que han exposat recentment per primera vegada a ÀMBIT Galeria d’Art creen una sèrie d'obra inspirada als artistes històrics de la col•lecció personal de la galeria.
José Luis Paz Fo, amb repeticions de formes geomètriques i numèriques es relaciona amb l'obra de Rafols Casamada de la serie “dibuixos de taller”, en un diàleg de paisatges monocroms i objectes quotidians. Vanesa Muñoz abasta l'obra de Riccardo Licata des del punt de vista del ritme i la composició harmònica, transformant els signes de l'artista italià en una partitura tridimensional.
El projecte fomenta el treball de recerca dels nous artistes respecte a l'obra d'alguns dels artistes històrics de la galeria, emfatitzant la manera en què, en el seu procés de creació, observen i dialoguen amb els seus referents anteriors.