A quattro mani
Paola Masi / Benet Rossell

ÀMBIT Galeria d’Art obre temporada presentant el resultat d’una intensa col·laboració entre Paola Masi, ceramista italiana amb qui col·laborem des del 2014, i Benet Rossell, artista consagrat i amic històric de la galeria, recentment desaparegut.

Traient inspiració de les col·laboracions històriques entre pintors i ceramistes, La exposició “A quattro mani” presenta les peces ceràmiques de Paola Masi intervingudes per Benet Rossell.

El procés creatiu ha Aquest treball a quatre mans entre Masi i Rossell que s’ha dut a terme entre el novembre del 2015 i el juny del 2016, ha estat capaç de generar moments únics, sigui en el procés creatiu ― en el qual els dos artistes s’han acompanyat mútuament―, sigui en la transmissió recíproca de visions entre un mestre i una jove promesa de l’art contemporani.

El resultat és ben visible en les peces exposades que són expressió alhora d’habilitats tècniques indiscutibles i d’un treball íntim i jocós entre les profundes sensibilitats dels dos artistes. Durant aquest recorregut creatiu es va produir un vídeo, realitzat per Benet Rossell i Adolf Alcañiz, que es podrà veure durant l'exposició i que recull una conversa que en Benet i la Paola van mantenir.

Icono pdf Descarrega la nota de premsa