Sophie-Elizabeth Thompson

Inauguració: Dijous 18 de maig a dos quarts de vuit del vespre
Dates exposició: 18 de maig – 21 de juliol del 2017

L’exposició presenta una sèrie de vint peces escultòriques de refractari negre en les quals l’artista s’inspira en formes orgàniques fluides, estructures òssies i paisatges arquitectònics per donar la seva interpretació personal del món que l’envolta.

Amb aquest objectiu, Thompson adopta un procés creatiu que es basa en una sèrie constant de decisions instintives i dinàmiques que la condueixen cap a una exploració tant de les formes com dels materials en què la imperfecció representa sovint el punt de partida i d’arribada. Per l’artista, l’obra ha de posseir una vitalitat autosuficient, una energia acumulada al llarg del temps, una vida interior vibrant i tanmateix assossegada que es deslliga de l’objecte real que l’inspira.

És l’energia d’aquestes peces, amb les seves formes sinuoses i aspres, negres, imponents i silencioses, que constitueix la veritable força de tota la sèrie.

Sophie-Elizabeth Thompson es llicencià en Disseny 3D i Ceràmica a la ciutat de Bath (Regne Unit). El 1995 es va traslladar a Hackney, on treballà a l’efervescent East London. Posteriorment va continuar la seva exploració artística al West Country i a Gal·les, inspirada aquesta vegada per la serenor i la bellesa imponent del paisatge de Wye Valley.

Durant els darrers dotze anys ha viscut i treballat a Barcelona. És cofundadora d’un vibrant espai creatiu compartit per a artistes a Barcelona i actualment treballa al seu estudi d’escultura col·laborant amb galeries, dissenyadors internacionals i arquitectes d’arreu del món.

 

Icono pdf Descarrega la nota de premsa

 

 

Espai_Altell_vectorial.png

 

JOSÉ LUIS PAZ FO - "De nueve a ocho"

Inauguració: dissabte 22 d'abril a les 12.00 h.

Del 18 d'abril al 20 de maig del 2017

 

 

RASIM MICHAELI - "Universo originario"

Inauguració: dissabte 27 de maig a les 12.00 h.

Del 23 de maig al 23 de juny del 2017