IMG_2576-2-2.jpg

Sophie-Elizabeth Thompson

Inauguració: Dijous 18 de maig a dos quarts de vuit del vespre
Dates exposició: 18 de maig – fins al 21 de juliol del 2017
Prorrogada
fins al 28 de juliol del 2017


L’exposició presenta una sèrie de vint peces escultòriques de refractari negre en les quals l’artista s’inspira en formes orgàniques fluides, estructures òssies i paisatges arquitectònics per donar la seva interpretació personal del món que l’envolta.

Amb aquest objectiu, Thompson adopta un procés creatiu que es basa en una sèrie constant de decisions instintives i dinàmiques que la condueixen cap a una exploració tant de les formes com dels materials en què la imperfecció representa sovint el punt de partida i d’arribada. Per l’artista, l’obra ha de posseir una vitalitat autosuficient, una energia acumulada al llarg del temps, una vida interior vibrant i tanmateix assossegada que es deslliga de l’objecte real que l’inspira.

És l’energia d’aquestes peces, amb les seves formes sinuoses i aspres, negres, imponents i silencioses, que constitueix la veritable força de tota la sèrie.

Sophie-Elizabeth Thompson es llicencià en Disseny 3D i Ceràmica a la ciutat de Bath (Regne Unit). El 1995 es va traslladar a Hackney, on treballà a l’efervescent East London. Posteriorment va continuar la seva exploració artística al West Country i a Gal·les, inspirada aquesta vegada per la serenor i la bellesa imponent del paisatge de Wye Valley.

Durant els darrers dotze anys ha viscut i treballat a Barcelona. És cofundadora d’un vibrant espai creatiu compartit per a artistes a Barcelona i actualment treballa al seu estudi d’escultura col·laborant amb galeries, dissenyadors internacionals i arquitectes d’arreu del món.

 

Icono pdf Descarrega la nota de premsa

 

 

Espai_Altell_vectorial.png

Memorabilia 5 544x35 cm 32070

LUIS PAZ FO - "De nueve a ocho"

Inauguració: dissabte 22 d'abril a les 12.00 h.

Del 18 d'abril al 20 de maig del 2017

1 DSC0582

RASIM MICHAELI - "Universo originario"

Inauguració: dissabte 27 de maig a les 12.00 h.

Del 23 de maig al 23 de juny del 2017